Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Nieuwsberichten

Nationale Pannenkoekendag brengt jong en oud dichter bij elkaar

25-03-2019
Op vrijdag 22 maart was het nationale pannenkoekdag. Ook de Tamarisk uit Biddinghuizen deed hier aan mee. De leerlingen van groep 8 nodigden ouderen uit Biddinghuizen uit om op hun school pannenkoeken te komen eten. Pannenkoeken blijken een ideaal recept om wat extra aandacht te besteden aan de oudere medemens.

Jong en oud genoot en smulde van de door de kinderen gebakken pannenkoeken en ondertussen werden er mooie gesprekken gevoerd tussen de ouderen en de leerlingen. Met een volle buik gingen de ouderen weer huiswaarts en samen met de leerlingen van de Tamarisk konden zij terugblikken op een geslaagde dag.

De Tamarisk bedankt haar sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan deze dag: Suiker Unie voor het beschikbaar stellen van poedersuiker en stroop, The Grow Company voor de verse fruitmelk, Tefal en Koopmans. En natuurlijk alle ouders die hebben geholpen met het bakken van pannenkoeken.

Naar nieuwsblog  


OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!